دکتر سزاوار

بهترین جراح زیبایی تهران

دکتر سزاوار

بهترین جراح زیبایی تهران

بایگانی
  • ۰
  • ۰

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران

 

جراحی ایمپلنت دندان یک روش کاملا تخصصی است که البته به تجربه متخصص فک و صورت هم نیاز دارد. طبق گفته دکتر سزاوار بهترین متخصص ایمپلنت در تهران نحوه انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک بیمار بستگی دارد.

در این جراحی خطرات و عوارضی هم وجود دارد که متخصص فک و صورت باید متوجه این موضوع باشد. پشتیبانی استخوان فک از اباتمنت یا پایه فلزی اهمیت دارد. در صورتی که استخوان فک بیمار ضعیف باشد، توان تحمل فشار وارده از سوی دندان ایمپلنت را ندارد. به همین دلیل کاشت دندان با شکست مواجه می‌شود و استخوان فک آسیب می‌بیند.

پس با این حساب انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت در تهران اهمیت دارد. جراحان با تجربه با توجه به معایناتی که باید قبل از جراحی انجام می‌دهند، مشکلات استخوان فک را برطرف می‌کنند.

 

 

مهارت متخصص ایمپلنت دندان قبل از جراحی

همان‌طور که گفتیم بخشی از مهارت بهترین متخصص ایمپلنت در تهران در تهران به قبل از کاشت دندان مربوط می‌شود. بنابراین متخصص باید مراحل زیر را به درستی برای بیماران و مراجعین انجام دهد:

 

معاینه دهان، فک و لثه بیمار

در جراحی ایمپلنت دندان سه ناحیه استخوان، دهان و لثه بیمار درگیر است. دکتر مهدی سزاوار بهترین متخصص ایمپلنت در تهران بر این نظر است که قبل از هر چیز باید استخوان فک بیمار معاینه شود. در صورت ابتلا فرد به بیماری پوکی استخوان، نمی‌توان جراحی ایمپلنت را برای او انجام داد.

زیرا بافت استخوان فک ضعیف است و از سوی دیگر فشاری که از ناحیه دندان ایمپلنت به آن وارد می‌شود، باعث شکسته شدن این استخوان می‌شود. در واقع تراکم استخوانی در استخوان ناحیه فک اهمیت زیادی در جراحی ایمپلنت دارد. به همین دلیل بررسی این استخوان و انجام آزمایش پوکی استخوان بررسی مراجعین ضرورت دارد.

از سوی دیگر لثه بیمار هم باید بررسی شود. وجود آبسه درمان نشده و یا هرگونه علائم التهاب و عفونت در لثه از ناتوانی بیمار برای ایمپلنت خبر می‌دهد. در این صورت کنترل بیماری لثه ضرورت دارد.

 

بررسی سابقه پزشکی بیمار

وقتی از بهترین متخصص ایمپلنت در تهران صحبت می‌کنیم یعنی فردی که حتی به سوابق پزشکی بیمار هم توجه دارد. در واقع متخصص فک و صورت باید شرایط جسمی و نوع داروهایی را که بیمار مصرف می‌کند، بررسی کند. در این مواقع همکاری بیمار با جراح ایمپلنت هم اهمیت دارد. گاهی بیماران از گفتن برخی از واقعیات خودداری می‌کنند.

برای مثال اگر فرد به بیماری قلبی و یا کاشت ارتوپدی داخل فک خودداری کند، ممکن است در زمان جراحی مشکل ایجاد شود. البته این مهارت و نفوذ کلام متخصص فک و صورت است که باید بیمار را برای گفتن واقعیات ترغیب کند. در صورت وجود هر گونه بیماری عفونت و یا التهاب قبل از هر چیز متخصص فک و صورت اقدام به تجویز دارو می‌کند.

پیوند استخوان فک در صورت نیاز

انجام روش تشخیصی رادیولوژی به جراح ایمپلنت در تهران کمک می‌کند بتواند قبل از جراحی استخوان فک بیمار را بررسی کند. در صورتی که استخوان به اندازه کافی باشد، جراحی بدون هیچ مشکلی انجام می‌شود. اما وقتی که استخوان فک پیش‌تر به هر دلیلی شکسته شده و یا برای نگه داشتن ایمپلنت کافی نباشد، متخصص فک و صورت اقدام به پیوند استخوان می‌کند.

جراحان ایمپلنت دندان برای پیوند استخوان از دو روش استفاده می‌کنند:

  • جراحی لیفت سینوس: برای درمان استخوان عمودی دندان‌های آسیای فک بالایی انجام می‌شود.
  • افزایش ریج: در این روش جراح ارتفاع و عرض استخوان فک را افزایش می‌دهد.

بعد از اینکه پیوند استخوان انجام شد، باید منتظر بهبودی کامل بیمار ماند تا بعد از این ایمپلنت دندان برای انجام شود.

 

داشتن مهارت کافی در انجام کاشت دندان

دومین ویژگی بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران توانایی او در انجام جراحی است. وقتی مرحله قبل از جراحی به خوبی پشت سر گذاشته شد، جراح باید بتواند با موفقیت از این مرحله عبور کند. به طور کلی بهترین جراح ایمپلنت دندان باید برای کاشت دندان توانایی‌های زیر را داشته باشد:

متخصص کاشت دندان ایمپلنت در تهران

توانایی کنترل درد بیمار در حین جراحی

یکی از دلایل خودداری برخی از بیماران برای انجام جراحی ایمپلنت ترس از درد حین جراحی است. این عمل جراحی سرپایی و با بی‌حسی موضعی، داروهای آرامبخش و یا بیهوشی عمومی انجام می‌شود. توانایی متخصص فک و صورت در انتخاب بهترین روش کنترل درد یکی از مهارت‌های او برای جراحی است.

بهترین متخصص ایمپلنت در تهران با بررسی وضعیت بیمار به خوبی می‌داند از کدام روش استفاده کند تا بیمار حین جراحی هیچ دردی را احساس نکند. گاهی به بیهوشی عمومی نیازی نیست و با یک داروی بی‌حسی موضعی هم می‌توان جراحی را انجام داد.

توانایی کنترل خونریزی

هر جراحی در حین انجام، با خونریزی مواجه است. حتی در روش ایمپلنت هم ممکن است لثه دچار خونریزی شدید باشد. البته از قبل متخصص فک و صورت هرگونه بیماری مربوط به لخته نشده خون و یا کمبود شدید ویتامین K را بررسی می‌کند. از دو هفته قبل به بیمار اعلام می‌شود هیچگونه داروی مسکن مثل آی اس آی و یا پروفن مصرف نکند. سیگار کشیدن و دخانیات هم ممکن است باعث تشدید خونریزی در حین جراحی ایمپلنت شود. پس بیمار باید حداقل 2 هفته قبل از جراحی ایمپلنت سیگار کشیدن را ترک کند.

دکتر مهدی سزاوار متخصص فک و صورت در تهران توصیه می‌کند جراحان قبل از انجام جراحی به فک این موضوع باشند. در صورتی هم که لثه به هر دلیلی دچار خونریزی شد، باید بتوانند آن را کنترل کنند.

کاشت اباتمنت در لثه

قسمت اصلی کاشت دندان به قرار دادن اباتمنت در لثه مربوط می‌شود. بهترین متخصص ایمپلنت دندان تهران باید بتواند این پایه تیتانیومی را به نحوی در داخل لثه قرار دهد که با استخوان فک پیوند بخورد. تنظیم فاصله اباتمنت از استخوان فک می‌تواند روند بهبودی را سرعت ببخشد.

از سوی دیگر در زمان جراحی نباید به حفره‌های سینوسی بیمار آسیبی وارد شود. ضربه زدن به استخوان فک در صورت نیاز باید به اندازه لازم باشد. توانایی و مهارت متخصص فک و صورت می‌تواند در این مورد موثر واقع شود.

بخیه زدن لثه و اتمام جراحی

در انتهای کاشت دندان، بهترین جراح ایمپلنت دندان تهران باید لثه را به نحوه بخیه بزند که بیمار در روزهای بعد درد کمتری را احساس کند. البته برش زدن لثه هم نباید بیش از حد باشد. تنها به مقداری که بتوان پایه فلزی را از آن عبور داد، کافیست. جراحان کاربلد برای بخیه زدن لثه بعد از جراحی از نخ‌هایی با قابلیت جذب استفاده می‌کنند که به کشیدن آن‌ها نیازی نیست و این نخ‌ها جذب بدن می‌شوند.

همچنین متخصص فک و صورت باید داروهایی را هم برای سرعت بخشیدن به بهبودی وضعیت لثه، جلوگیری از عفونت و کاهش درد برای بیمار تجویز کند. دادن توصیه‌های لازم به بیماران برای پیشگیری از عفونت لثه و کاهش روند بهبودی از سوی متخصص فک و صورت اهمیت دارد.

بررسی لثه بیمار قبل از قرار دادن تاج

قبل از اینکه جراح ایمپلنت تهران تاج دندان را روی اباتمنت سوار کند، باید لثه بیمار را بررسی کند. در این زمان بیمار هم باید چندین مرتبه به متخصص فک و صورت مراجعه کند. متخصص فک و صورت با گرفتن تصاویر رادیولوژی می‌تواند زمان بهبودی کامل و متصل کردن تاج دندان را تشخیص دهد. در واقع تنها با گرفتن تصاویر رادیولوژی است که جراح ایمپلنت به متصل شدن پایه فلزی با استخوان فک پی می‌برد. بعد از این می‌تواند تاج دندان را روی اباتمنت قرار دهد.

البته قبل از آن بررسی لثه بیمار هم اهمیت دارد. در صورتی لثه عفونی شده باشد، تا زمان بهبودی کامل نباید تاج روی پایه گذاشته شود. بعد از طی کردن مرحله درمان، تاج روی پایه گذاشته می‌شود و درمان در اینجا تمام می‌شود.

معاینات بعد از کاشت دندان

با کاشت دندان کار بهترین متخصص ایمپلنت در تهران تمام نمی‌شود. در واقع بخش دیگری از مسئولیت‌های او بررسی‌های دوره‌ای دندان بیماران است. اول اینکه باید تاج دندان بیماران از مواد باکیفیت تهیه شود. در این صورت دوام آن تضمین شده خواهد بود و احتمال شکستگی تاج دندان کاهش می‌یابد.

در صورتی که بیمار احساس درد داشته باشد، متخصص فک و صورت باید با انجام معاینه علت آن را تشخیص دهد و آن را درمان کند.

تورم لثه و صورت، کبودی پوست و لثه‌ها و خونریزی‌های جزئی از مشکلات بعد از کاشت دندان است. البته بهترین جراح ایمپلنت دندان با مهارتی که دارد، قادر به برطرف کردن این مشکلات است.

 

توصیه‌های بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران به بیماران

دکتر مهدی سزاوار متخصص ایمپلنت دندان در تهران

طبق گفته بهترین متخصص ایمپلنت دندان در تهران بیماران بعد از کاشت دندان باید توصیه‌های زیر را رعایت کنند:

  • از مصرف غذاهای رنگی مثل چای، قهوه و آبمیوه‌های غلیظ خودداری کنند.
  • غذاهای گرم و سرد را با فاصله حداقل یک ساعت از هم مصرف کنند تا باعث عفونت لثه نشود.
  • استفاده از دهانشویه حداقل یک بار در هفته ضرورت دارد. برای پیشگیری از عفونت لثه استفاده از محلول آب و نمک 3 بار در ماه موثر است.
  • مسواک و نخ دندان از الزامات حفظ سلامت دهان و دندان است که در مورد دندان ایمپلنت هم اهمیت دارد.

 

https://drsezavar.com

https://www.mayoclinic.org/tests-procedures/dental-implant-surgery/about/pac-20384622

https://www.colgate.com/en-us/oral-health/implants/dental-implant-surgery

https://www.sibesefidclinic.com/post/bone-graft-in-dental-implant

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی